Uncategorized

Suspesos (i un aprovat) de la Diada

La Diada no és una festa de nacional a l’ús. La classe política i l’elit social catalanes es dediquen a recordar més el que no som que celebrar el mínim comú de tots els catalans. I enguany no ha estat una excepció.

Com que el setembre és mes de qualificacions, aprofitaré per donar les meves “notes”.

* El primer suspès del dia és per la senyora Alícia Sánchez-Camacho. No hi ha excuses per no fer l’ofrena. I més enguany que la Generalitat havia allunyat als “demòcrates” que gaudien de la Diada insultant als altres.
* El segon suspès és per al delegat del govern a la Catalunya Central. Els nostres càrrecs no han d’oblidar mai el seu perfil representatiu de tots els catalans. Això implica superar els desitjos de cremar “decrets”.
* El tercer, i rajant el molt deficient, és pel candidat a la presidència de la Generalitat per Solidaritat Joan Laporta. Preferir anar a veure el Barça abans de participar en la marxa independentista és molt significatiu…

I finalment l’aprovat és pel Govern de la Generalitat. Per haver allunyat de la Diada a aquells que insultaven, cridaven i amenaçaven a qui no compartien les seves idees. Les festes nacionals són festes d’unió, no de diferències.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s