Uncategorized

Jo votaré

Volia començar l’entrada dient “jo votaré Jordi Hereu”. Però el moment convida i obliga a pensar i revisar les prioritats. Doncs bé, diumenge 22 jo votaré. Aniré a votar perquè crec que l’home només té sentit en societat. Què hem de treballar cada dia per sostenir aquesta societat i les normes que la fan possible. I la manifestació d’aquesta manera treballar el dia a dia és la Política. Jo crec en la Política, com es pot no creure?
La nostra democràcia és representativa. Durant 4 anys dipositem la nostra confiança en persones electes i és el vot la manifestació d’aquest acte i alhora del nostre compromís amb el futur de la nostra comunitat.
A totes les eleccions es presenten una gran varietat de partits. Uns majoritaris, altres minoritaris. Uns amb més suport dels mitjans de comunicació, altres amb menys. Però segur que si aparteu els apriorismes trobareu algun amb el que us identifiqueu en gran part. No us quedeu a casa, aneu a votar!

Ara sí, jo votaré Jordi Hereu. Perquè m’agrada Barcelona. I no faig us del simplista d’un slogan. M’agrada com ha evolucionat la ciutat i la seva gent des de que vaig arribar al 96. Amb i en ella he crescut i em sento totalment identificat. He après a valorar-la millor cada vegada que tornava d’un viatge. I de la mateixa manera que he après a valorar la ciutat que m’acull ho he fet amb la gent que ha estat al davant de l’ajuntament. Perquè, no ens enganyem, res és casualitat. I si heu viatjat ho sabeu.

A més m’agrada Jordi Hereu. M’ha guanyat. Com a tants. Jo fa 6 mesos no el veia capaç de liderar un nou projecte, com tants altres barcelonins. Fa no tant estava 20 punts per sota en les enquestes. A una setmana del 22m estava a les portes de l’empat tecnic. El 23m tornarà a ser alcalde. La seva passió, la seva capacitat de treball i el com coneix la realitat de barcelona ha calat. Quan el debat s’ha centrat en la ciutat, l’alcalde que pot lluir la ciutat menys endeutada i amb menys atur no ha trobat rival. Ha encapçalat una ciutat que s’ha anat renovant i reinventant.

Però sobretot votaré Jordi Hereu perquè encara queda molt per fer!

Hem queda un últim motiu, una mica més local i personal. Votar Jordi Hereu és votar Guillem Espriu. En Guillem ha estat el regidor de Gràcia i representa a la perfecció la manera de d’entendre la política que tinc. Una manera que es basa en el diàleg amb tots. Creant complicitats i sinèrgies de treball al territori gracienc sense sectarismes.

El diumenge 22 de maig JO VOTARÉ. Jo votaré JOrdi HEREU!.

6 thoughts on “Jo votaré

 1. En el meu penúltim post deia que estava segur al 90% de no anar a votar. Ara ja he decidit al 100%, i no, no votaré després de molt de temps de no fallar en cap votació.

  El paper de Jordi Hereu és pobre, molt pobre. No el voldria tornar a tenir d’alcalde, ara bé, tampoc et sabria dir dels altres candidats a qui preferiria.

  Els alcaldes de Barcelona han anat de més a menys en els darrers 20 o 25 anys.

  El paper dels polítics és tant millorable, que més valdria dir que és dolent. Només hem de veure com estan reaccionant amb els nous moviments socials. Estan desbordats, no saben si plorar o resar. No saben que han de dir.

  Perfecte per als que aneu a votar i que tot vagi bé, però de moment…no.

 2. Perdón por meterme en este sitio… Eso para comenzar.
  Para continuar dos breves comentarios.
  Soy chilena y cuando ganó Allende las elecciones yo era menor de edad y no tenía derecho a voto. Este derecho después nos lo arrebató Pinochet. Luego e ido viviendo distintas elecciones sin poder ejercer este derecho que como militante del Partido Socialista de Chile, me dolía en el alma. Viví tres elecciones a la Presidencia en Venezuela y aquí dos de Felipe Gonzáles, dos de Aznar y dos de Zapatero… siempre mirando desde el otro lado…
  Este domingo por primera vez en mi vida voy a votar.
  No me voy a desanimar ante la incertidumbre, ni tampoco me van a hacer cambiar de opinión los sonidos de unas cacerolas… Yo voy a votar.
  En principio ya sé por quién quiero votar, pero quién sabe frente al papel (que nunca he visto) me impresiono y cambio de opinión.
  Pero voy a votar porque creo que es un deber y derecho. Que no podemos dejar que la democracia pierda su sentido, que tenemos que ser valientes y tomar una determinación y no debemos (ya que podemos) dejar que la democracia se la juegue el resto. Hay que implicarse y hay que hacer lo que sea por ejercer los derechos.
  Sólo éso y perdón por meterme en su sitio…

  • Hola. Ese 11 de septiembre que en algo nos une políticamente a Chile y a Catalunya.

   Me parece perfecto que tengas claro a quien votarás y que además lo hagas con ilusión.

   Vivo en un pequeño país al qual no le dejan decir, ni decidir democráticamente lo que quiere ser.

   Seria muy largo explicartelo todo, però no pienses que es fácil decidir no ir a votar, ni que es una decisión frívola.

   Espero que las cosas cambien.

   Que os vayan bien las elecciones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s