Uncategorized

Llegit i recomanat 20120430

Hola,

intentaré que aquesta secció tinguin més continuïtat, perquè com he llegit, no som el que fem si  no el que compartim…

Aquest cop, és una tanda completa de El País:

 

2 thoughts on “Llegit i recomanat 20120430

  1. Comentaré per tema:

    1.- D’acord amb el que diu en Felipe González. Manca més Europa i sobren nacionalismes que no es vulguin integrar a la Unió en el sentit de cedir competències. O Europa creix en competències o potser haurà de tancar la barraca…, o fer-se més petita i refundar-se amb aquells Estat que realment estiguin per la labor.

    2.- No estic d’acord amb el senyor de la carta la El País. Em sembla coherent des del seu punt de vista de militant catòlic, però no hem de barrejar les creences amb la política. Els impostos són ja prou alts a Espanya i a Catalunya, el que cal és una millor gestió.

    3.- Quant a “creadores de escasez”, penso que hi ha sectors i polítiques determinades que alimenten als uns però per fer-ho, treuen el menjar de la boca d’uns altres.
    El sector financer ha estat ajudat d’una manera exagerada per a quasi bé tots els països. La pregunta és per què? On estan els resultats?
    No hi ha valor suficient per part de les institucions per penalitzar tot el que es coneix sota el nom d’economia altament especulativa. Què es pensa fer alguna cosa amb els paradisos fiscals?
    4.- El dibuix…, doncs il•lustratiu d’alguna de les coses que passen.

  2. Hola Tomàs,

    1.- Jo vull destacar un punt. Jo no vull l’actual Europa. Per mi Europa és molt més que el que ara ens fan creure, i o anem cap a aquesta Europa, o l’altra no em cal i em baixo del tren.

    2.- La meva dona va dir el mateix . Crec que la carta expressa que abans de creuar algunes línies, prefereix fer més esforços. Abans altres coses, però si cal…

    3.- Afegeixo al que dius que hem perdut el moment de crear una banca pública. Avui més necessària que mai.

    4.- tinc devoció per El Roto. Em sembla el cronista dels nostres dies.

    gràcies com sempre per participar

Deixa un comentari